Activities

BackVCCI International Forum 2017 - Event

We are pleased to inform that we will hold the VCCI International Forum 2016 on October 6, Friday 2017.

For this forum, we will invite speakers from EU Commission, GCC Standardization Organization(GSO)、BSMI. The forum will be held at Makuhari Messe as one of CEATEC Japan events.

We will make sure to have enough Q&A time so please use this opportunity to speak directly to speakers.

Also please pass this information to your colleagues and EMC related co-workers to join this Forum. We look forward to your participation!! After your registration is completed, we will contact individually for more details.
Thank you very much.

Entry form

Date: October 6, Friday, 2017
13:30 - 17:05(reception desk open: at 12:30)
Venue: 幕張メッセ https://www.m-messe.co.jp/access/
Makuhari Messe https://www.m-messe.co.jp/en/
Materials: We will upload English and Japanese versions of presentation materials around the middle of September 2017. Please print out/download and bring with you. There will be no paper materials hand out at the forum.
Admission fee: free
Simultaneous interpreters: English-Japanese
Organized by: VCCI Council
Operated by: VCCI International Relation Sub-committee
Contact: Yoko Inagaki, VCCI Council
TEL : +81-3-5575-3138
E-mail : inagaki@vcci.jp

VCCI International Forum 2017 Program

Time minutes item
13:00-13:05 5min “VCCI Update”
Mr. Akira Oda, Director, VCCI Council
13:05-13:55 50min "European Legislation on Electromagnetic compatibility, where are we?"
Mr. Gwenole Cozigou
Director
Industrial Transformation and Advanced Value Chains
DG for Internal Market, Industry, Entrepreneurship and SME's
European Commission
EU
13:55-14:45 50min “How to adapt CISPR 32 into Taiwan EMI requirements”.
Mr. Lin, Liang-Yang
Technical Specialist
Bureau of Standards, Metrology and Inspection: BSMI
Chinese Taipei,
14:45-15:10 25min Coffee break
15:10-16:00 50min “GSO regulatory system and 2016-2020 GSO strategy plan, particularly focus on LV and EMC Technical regulations”
H.E. Director General Mr. Nabil A. Molla
Mr. Basem Salameh, Conformity Specialist, Conformity Department.
GCC Standardization Organization: GSO
Q&A
16:00-16:50 50min Q&A Hosted by Mr. Yukio Uchida (Chairman of VCCI IRSC)
16:50-17:05 15min Appreciation to the guests and wrap up
TOP